Blockchain gaat heel groot, en heel belangrijk worden. Het zou raar zijn om er niet mee bezig te zijn. Ik wil me hier ook in verdiepen en pionieren en uitzoeken hoe ik, als kunstenaar, als content-creator goed gebruik van kan maken.
Daarom bied ik mensen nu ook de kans om werk te kopen dat op de blockchain terug te vinden is.
Het gaat om digital ownership. En meer controle hebben over onze informatie en data die we delen.
Laat je niet afschrikken door de nieuwe “taal” die je om de oren vliegt als je er voor het eerst mee aan de gang gaat. Er is een hoop te vinden.
Mocht je vragen hebben?
Ik heb niet overal antwoord op, maar kan wellicht helpen.

“Monkey Madness”
Deze NFT, of Digitale Collectable bestaat sinds 08 Mei 2019 08:25:54.
Daarvoor bestond het al als Art Print in een oplage van 50, en als ontwerp voor t-shirts.
Er is er maar één vastgelegd op de blockchain. En dat is deze. Deze is als zodanig dan ook verhandel- en transferbaar binnen zg. crypto wallets. Als je deze bezit bewaar je ‘m daarin.
Als Gilcee-Print is het ook te bestellen voor 100 euro. Er zijn er nog 45. Buy on SuperRare

“Alligators in the Sewer (FOG)”

Dit is een digitale collage gemaakt van twee schilderijen. Beiden zijn niet meer in mijn bezit, maar gelukkig-hebben-we-de-foto’s-nog! Je kan ‘m in je bezit krijgen door het aan te schaffen op de website van SuperRare.
Je betaalt in Ether en bewaart ‘m in je eigen cryptowallet. Je bent dan de enige die eigenaar is van deze NFT. Alle mensen met een .jpg of .png hebben een kopie. Jij hebt het “originele”, het bronbestand. In het Engels noemen ze dit “Soul Owner” vind ik wel een mooie omschrijving.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.